Besøg
JL Hydraulik

 
Ring i dag på telefon
30 92 96 10

Ventilationsfilter – Ren luft, altid

 
Hos JL Filtersystem finder du det ventilationsfilter, der passer til dit behov.
 
Ren luft er en nødvendighed adskillige steder. Hos JL Filtersystem finder du med garanti det ventilationsfilter, der sikrer dig ren luft altid.
 
Ring på telefon 30 92 96 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden og find det ventilationsfilter, der sikrer dig ren luft altid.
 

Optimér dit indeklima med et ventilationsfilter

Det er dokumenteret, at et dårligt indeklima har konsekvenser for helbredet. Det dårlige indeklima er problematisk, fordi det i værste fald fører til utilpashed, luftvejsgener, allergi og astma.
 
Ren luft og rene filtre er derfor altafgørende inden for alle områder – ikke mindst i industri- og medicinalbranchen. JL Filtersystem producerer og leverer alle former for filterelementer til alle anvendelsesområder såsom:
  • Medicinalbranchen
  • Industriproduktion
  • Kontorer
  • Sygehuse
  • Værksteder
Med ventilationsfiltre fra JL Filtersystem et du sikret et godt indeklima uanset hvilket anvendelsesområde, du skal bruge det i.
 

Undgå skader på dit driftsanlæg

Når ventilationsfiltre tilstoppes, skal den del af anlægget, der transporterer luften, arbejde langt mere for at vedligeholde det samme transportniveau.
 
Det kræver meget strøm, og medfører, at dit driftsanlæg bliver skadet eller i værste fald brænder sammen.
 
Hvis filteret derimod skiftes med de rette intervaller, sparer du strøm og optimerer anlæggets energi.
 
Et ventilationsfilter fra JL Filtersystem er billigt at skifte og sikrer, at din produktion kører så problemfrit som muligt.
 

Bestil dit ventilationsfilter hos din erfarne servicepartner

Filtre fra JL Filtersystem er den billigste form for vedligeholdelse af dit driftsudstyr og den bedste måde for dig at undgå skadelige partikler i dit indeklima.
 
JL Filtersystem består af et team af særdeles erfarne fagfolk, og du er derfor garanteret den bedste og mest kompetente rådgivning og vejledning i alle døgnets timer. Vi kommer også gerne ud til dig og efterser dine nuværende filtre.
 
Du får en servicepartner, der har kendskab til langt de fleste agenturer og ikke er bundet til bestemte produkter. Det betyder, at du får det ventilationsfilter, der er den helt rette til dit behov og anvendelsesområde.
 
Ring på telefon 30 92 96 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Du får fat i en af vores erfarne montører, teknikere eller ingeniører, som guider dig frem til din optimale filterløsning.

Kontakt JL FilterSystem

Du er meget velkommen til at kontakte os på 30 92 96 10 eller kontaktformularen herunder:
Firmanavn:
 
Kontaktperson:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Vil du kontaktes for et gratis besøg?
Ja tak
 
Din besked:
 
JL FilterSystem A/S | Rørgangen 10 | 2690 Karlslunde | Tlf.: 30 92 96 10 | Fax: 46 15 48 98 | jl@jlhydraulik.dk