Besøg
JL Hydraulik

 
Ring i dag på telefon
30 92 96 10

Ultra Filter – din trykluftsløsning

 
Med et Ultra Filter slipper du for at få vand, olie og partikler i luften, og du sikrer ren luft til din virksomhed.
 
Hos JL Filtersystem får du fuld rådgivning i forbindelse med udskiftning af dine filtre og hvilke intervaller, der bør være imellem.
 
Du får en professionelt udarbejdet plan for udskiftning af dit Ultra Filter. JL Filtersystem er din filterekspert og erfarne samarbejdspartner, som står til rådighed for dig alle døgnets timer.
 
Ring allerede nu på telefon 30 92 96 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden – så er du sikret professionel rådgivning og den rette filterløsning.
 

Ultra Filter med innovativ teknik

Det enestående ved et Ultra Filter er den plisseringsteknik, der er anvendt. Plisseringen gør filtreringsfladen meget større på mindst mulig plads sammenlignet med et standard trykluftsfilter.
 
Teknikken reducerer også dine energiomkostninger med op til 70 procent, og Ultra filtrene er så effektive, at det fjerner 99,998 procent af partiklerne i trykluften.
 

Lev op til kravene med Ultra Filter

Trykluft anvendes i stigende grad alle steder, hvor der er produktion. Nogle fremhævede anvendelsesområder er blandt andet:
  • Fødevareproduktion
  • Hospitaler
  • Medicinalproduktion
Generelt bruges trykluftsfiltre i langt de fleste produktionsvirksomheder og i industrien. Trykluft anvendes ofte på steder i produktionen, hvor du skal være ekstra opmærksom på forureninger i luften for at undgå alvorlige brud på kravene til luftens renhed.
 
Netop derfor er det vigtigt, at dine trykluftsfiltre lever op til den internationale ISO 8573-standard altid.
 
360 graders rådgivning af din filterekspert
Hos JL Filtersystem får du 360 graders rådgivning i forbindelse med installationen af dit filter og 24 timers service. Vi kører gerne ud på servicebesøg hos dig uden beregning, og uanset om du vælger vores kvalitetsfiltre eller ej, står vi altid til rådighed med vejledning.
 
Vi gennemgår dine nuværende filtre, og du vil modtage et tilbud på den filterløsning, der passer til din trykluftsinstallation.
 
Efterfølgende udarbejder vi en plan, så du ved, når det er tid til at dine filtre skal udskiftes – det skal gerne ske en gang om året.
 
Du får altså en totalløsning, der forenkler din brug af filtervarianter, fordi du hos JL Filtersystem får tilbudt alle filterløsninger – samlet!
 
Oplev, hvordan en samlet filterløsning forenkler dit brug af filtre! Kontakt din filterekspert på telefon 30 92 96 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden og forhør dig nærmere om din næste Ultra Filter løsning.

Kontakt JL FilterSystem

Du er meget velkommen til at kontakte os på 30 92 96 10 eller kontaktformularen herunder:
Firmanavn:
 
Kontaktperson:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Vil du kontaktes for et gratis besøg?
Ja tak
 
Din besked:
 
JL FilterSystem A/S | Rørgangen 10 | 2690 Karlslunde | Tlf.: 30 92 96 10 | Fax: 46 15 48 98 | jl@jlhydraulik.dk