Besøg
JL Hydraulik

 
Ring i dag på telefon
30 92 96 10

HEPA filtre og ULPA filtre

Mangler du HEPA filtre eller ULPA filtre til effektivt at sikre ekstra ren luft på din arbejdsplads? Så er JL Filtersystem din professionelle leverandør.
 
JL Filtersystem lagerfører og leverer højkvalitets filtre til dig, der har brug for minimal spredning af luftbårne partikler.
 
Du får filtre, der er unikt specialtilpasset til det, du skal bruge dem til, og du får rådgivning gennem hele processen.
 
Ring på telefon 30 92 96 10 eller benyt kontaktformularen her på siden. Hos JL Filtersystem får du altid tryghed for, at du finder det rette filter.
 

HEPA filtre – fjerner 99,97 procent af alle partikler

HEPA filtre (High Efficiency Particulate Air Filter) fjerner 99,97 procent af alle partikler, der har en størrelse på 0,3 mikrometer. Det er et af de fineste filtre, som fanger de partikler, der er så lette, at de svæver i luften.
 
Filtrene bruges primært i industrien som for eksempel:
  • Medicinalvirksomheder
  • Kraftværker
  • Laboratorier
  • Gasturbinemotorer
JL Filtersystem fører certificerede HEPA filtre i forskellige filtreringsniveauer, og du er sikret kompetent rådgivning, så du får det filtreringsniveau, der passer til dine behov.
 

ULPA filtre – frasorterer 99,999 procent partikler

Et ULPA filter (Ultra Low Penetration Air Filter) bruges primært til udblæsningsfiltre i renrum. Et ULPA filter frasorterer mindst 99,999 procent af støv, pollen, mug og bakterier samt alle luftbårne partikler ned til 0,1 mikrometer.
 
De to filtertyper fanger de sundhedsskadelige partikler, der ellers ville ryge i luftvejene. Med disse filtre er du garanteret et sikkert og trygt arbejdsmiljø uden sundhedsskadelige partikler i luften.
 
JL Filtersystem er din filterekspert
De ultra fine filtre fanger altså alle de sundhedsskadelige partikler, der ellers ville ryge i luftvejene. Med denne filtertype er du garanteret et sikkert og trygt arbejdsmiljø uden sundhedsskadelige partikler i luften.
 
Filtrene kan kombineres, så der altid er en kombinationsmulighed, der er den optimale for dig. Hos os får du unikke løsninger, der er specialdesignet til dig og dit behov.
 
Hos JL Filtersystem får du derudover altid kompetent og professionel vejledning af fagpersoner, der har mange års erfaring med filterløsninger. Du ringer trygt til os i alle døgnets timer og læse mere om, hvem JL Filtersystem er her.
 
Kontakt JL Filtersystem på telefon 30 92 96 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden og få rådgivning og find dit næste HEPA filter eller ULPA filter.

Kontakt JL FilterSystem

Du er meget velkommen til at kontakte os på 30 92 96 10 eller kontaktformularen herunder:
Firmanavn:
 
Kontaktperson:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Vil du kontaktes for et gratis besøg?
Ja tak
 
Din besked:
 
JL FilterSystem A/S | Rørgangen 10 | 2690 Karlslunde | Tlf.: 30 92 96 10 | Fax: 46 15 48 98 | jl@jlhydraulik.dk