Besøg
JL Hydraulik

 
Ring i dag på telefon
30 92 96 10

Duplexfiltre til industrifiltrering

JL Filtersystem tilbyder dig duplexfiltre til industribrug.
 
Med duplexfiltre får du højere sikkerhed, færre driftstop, opretholdelse af kontinuerlig drift og en overordnet bedre brugeroplevelse end ved brug af simplexfiltre.
 
Ring på telefon 30 92 96 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden for at få yderligere information og et uforpligtende tilbud på et duplexfilter til din opgave.
 

Duplexfiltre – sig farvel til driftsstop!

Når du vælger at bruge et duplexfilter, vil du også opleve, hvor nemt det er sammenlignet med et simplexfilter.
 
Da duplexfiltre har et backup-filter, vil du opleve færre driftstop og dermed færre overvågningstimer. Det vil i sidste ende spare dig for ressourcer og manpower, og derfor slipper du for konstant kontrol af dine maskiner.
 
Duplexfiltre er i høj grad et sikkerhedsfilter, som giver større tryghed, tidsbesparelser og færre omkostninger til vedligeholdelse og ressourcer.
 
Duplexfiltre har nemlig to filterhuse. Når det ene er fyldt op, tager det andet over, mens det første bliver renset, og sådan forsætter processen. Netop derfor er filtrene så ressourcebesparende for dig – de er i høj grad selvkørende.
 
Få en erfaren servicepartner
JL Filtersystem rådgiver og vejleder dig, så du finder den filterløsning, der er optimal for dig. Vores team af servicemontører har mange års erfaring med hydrauliske totalløsninger samt salg, service, reparation og vedligeholdelse af hydrauliksystemer.
 
Det betyder, at du får en kompetent og erfaren partner, når du vælger JL Filtersystem som din filterekspert. Spørg os gerne om hvad der er den bedste løsning for dig.
 
Vi samarbejder med en bred vifte af industrikunder og derfor finder vi også den rette løsning til din virksomhed. Salget af filtrene er primært til steder med kontinuerlig drift, hvor det er vigtigt at undgå driftsstop, såsom:
  • Shipping-branchen
  • Boreplatforme
  • Medicinalbranchen
  • Olie- og gasindustrien
  • Mobil- og industribranchen
Derudover vælger du frit mellem lavtryks-, mellemtryks- og højtryksfiltre afhængigt af det formål, du skal bruge det til. Vores medarbejdere hjælper dig naturligvis med at finde frem til den løsning, der passer til dit formål.
 
Den bedste filterløsning til dig
JL Filtersystem er ikke bundet til bestemte agenturer eller produkter. Det giver dig sikkerhed, fordi du altid får det produkt, der er bedst egnet til netop din opgave.
 
Ring på telefon 30 92 96 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden og hør mere om, hvordan JL Filtersystem hjælper dig med at finde de optimale duplexfiltre til dit behov.

Kontakt JL FilterSystem

Du er meget velkommen til at kontakte os på 30 92 96 10 eller kontaktformularen herunder:
Firmanavn:
 
Kontaktperson:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Vil du kontaktes for et gratis besøg?
Ja tak
 
Din besked:
 
JL FilterSystem A/S | Rørgangen 10 | 2690 Karlslunde | Tlf.: 30 92 96 10 | Fax: 46 15 48 98 | jl@jlhydraulik.dk