Besøg
JL Hydraulik

 
Ring i dag på telefon
30 92 96 10

Cuno Filter – Vand- og procesfiltre til industrien

Køb din næste Cuno Filter løsning hos JL Filtersystem. Hos os finder du alle former for patron- og plisserede filtre, så du er sikker på at få den løsning, du har brug for.
 
Et Cuno Filter sikrer dig rent vand og skåner miljøet, samtidigt med at du effektivt får fjernet kalk. Filteret hjælper dig også med at tilvejebringe et forureningsfrit og højkvalitets slutprodukt.
 
Mangler du et vand- eller procesfilter, eller ønsker du vejledning i, hvilken løsning, der er den optimale for dig?
 
Så hold dig endelig ikke tilbage med at ringe på telefon 30 92 96 10 eller benyt kontaktformularen her på siden og hør nærmere om din næste Cuno Filter løsning.
 

Fejlfri filtrering af dit vand med Cuno Filter

Hvorfor er det så vigtigt at filtrere væsker? For det første for at holde forurening nede og skåne miljøet. For det andet fordi det sparer dig både tid og ressourcer.
 
I produktionsvirksomheder er det for eksempel vigtigt, at vandet bliver filtreret ordentligt, fordi det forlænger produktionsudstyrets levetid, og fordi du er sikker på, at du opretholder specifikationerne om produktkvalitet.
 
Forlænget levetid betyder mindre vedligeholdelsesudgifter for dig, og du er sikker på, at dit slutprodukt er af højeste kvalitet.
 
Du sparer mange ressourcer, når du vælger at installere et Cuno Filter. I den generelle industriproduktion reducerer en korrekt filterapplikation i god kvalitet nemlig dine totale omkostninger til filtrering betydeligt.
 
Filtre med mange anvendelsesmuligheder
Cuno Filter bruges både privat, kommercielt og industrielt. Anvendelsesmulighederne er brede, og i industrien bruges filtrene især i:
  • Kraftværker
  • Forbrændingsanlæg
  • Olieindustrien
  • Gasindustrien
Dit Cuno Filter bliver leveret til dig med alle de relevante godkendelser, og de er lavet af FDA- og EEC-godkendte materialer. Det giver dig fuld sikkerhed og tryghed, når du handler med JL Filtersystem.
 
Total vejledning og professionel know-how
JL Filtersystem har i en lang årrække beskæftiget sig med filterløsninger til industri, offshore, fabrikker og shipping.
 
Vi har derfor også mange års erfaring med industrifiltre, og når du vælger os som samarbejdspartner, får du samtidig en faglig sparringspartner og rådgiver med en stor vidensbank og know-how.
 
Vi kører også gerne ud på et servicebesøg hos dig, hvor vi sammen diskuterer dine nuværende og eventuelle nye filtre – helt uden omkostninger.
 
Træf dagens bedste beslutning, og vælg JL Filtersystem som din næste Cuno Filter leverandør. Ring telefon 30 92 96 10 eller benyt kontaktformularen her på siden og hør nærmere.

Kontakt JL FilterSystem

Du er meget velkommen til at kontakte os på 30 92 96 10 eller kontaktformularen herunder:
Firmanavn:
 
Kontaktperson:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Vil du kontaktes for et gratis besøg?
Ja tak
 
Din besked:
 
JL FilterSystem A/S | Rørgangen 10 | 2690 Karlslunde | Tlf.: 30 92 96 10 | Fax: 46 15 48 98 | jl@jlhydraulik.dk